Liefdesparen

Geplaatst op maandag 30 januari 2017 @ 11:14 , 430 keer bekeken


De serie kende nogal al wat soorten van liefdesparen. De bekendste en grootste was uiteraard die tussen Dr Mike en Sully. Maar ook hun liefde kwam in gevaar toen in seizoen Daniël Simon er wel was voor Dr Mike in een lastige periode maar Sully niet. Sully was overigens eerst getrouwd met de dochter van Loren, Abigail maar verloor haar in t kraambed.

Ook in het gezin Sully was er wel eens wat met de kinderen qua liefde. Brain had een zwak voor een meisje dat hij zijn hondje gaf en verder de voorliefde voor schrijven voorrang gaf. Zijn zus Colleen had het vooral lastig met fictie en werkelijkheid uit elkaar houden door t lezen van een stuiverroman waarin ze zijn zich zelf en Sully terug zag. Later vond ze haar ware liefde in dr Andrew Cook. Broer Matthew had het nog lastiger. Hij werd verliefd op Ingrid een imigrante wat niet echt de goedkeuring van dr Mike kon wegdragen, maar toen Sully met dr Mike praate kwam het toch nog goed, het liep echter niet zo goed af toen zijn verloofde door de hondsdolle hond van Brain werd gebeten en ze overleed. Later kreeg hij ook nog wat met Emma, een van de hoeren van Hank.  Zij gingen echter ook weer uitelkaar en er is zelfs een aflevering waarin je zou kunnen denken dat er gehint wordt dat hij homoseksueel is.

Dan de onbeantwoorde grote liefde van de serie. Myra kwam met Hank en Calarissa naar Colorado Springs. Kennelijk was Hank toen met Clarissa want ze hebben een zoon gekregen Zach(ery). Clarissa overleed vlak na de geboorte van hun zoon. In de periode erna moffelde Hank hun zoon weg en richte zijn pijlen op Myra. Myra heeft echter nooit meer dan een diepe vriendschap gevoeld voor Hank , die afwijzing kan hij moeilijk mee omgaan. Myra vond haar grote liefde in haar klant Horace. Ze trouwen, krijgen een dochter maar scheiden later ook.

Ook Loren maakte het nodig mee, was getrouwd met Maud, die overleed en werd verliefd op Dorothy en een postorderbruid die hij beiden moest laten gaan, hierna kwam Marjorie maar die overleed helaas kort nadat hun relatie iets werd. Jake had overigens ook wat met zijn schoonzus Dorothy tot ergernis van Loren, was getrouwd met Marcus en kreeg op het laatste iets met Cloud dancing. Deze verloor op zijn beurt weer zijn vrouw Snowbird aan een ernstige ziekte. En ook Robert e en Grace hadden t niet makkelijk met hun verleden, hun toekomst en kinderloosheid.

Waren dat alle liefdes? Nee..... De Dominee viel voor een juf die de kinderen bleek te mishandelen waardoor ze weg moest, en Preston viel als een blok voor een schilderes die kwam schlderen maar lepra bleek te hebben. Colleen had een kort iets met een onbetrouwbare cowboy die vee stal van haar broer, en tenslotte was daar nog bountyhunter Kid Cole die viel voor de rondreizende zuster Ruth.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.