Marjorie Quinn

Geplaatst op vrijdag 15 juli 2016 @ 14:55 , 146 keer bekeken


Marjorie is de tweede dochter in het gezin Quinn. Ze is de lievelingszus van Dr Mike. De twee lijken later meer op elkaar dan gedacht. Marjorie is bijna altijd vrolijk en leeft in het moment. In het begin is ze nog getrouwd maar dan komt ze met haar moeder bij haar zus in Colorado Springs kijken en blijkt ze gescheiden. Haar man was vreemd gegaan en dat was voor haar de druppel. Ze blijkt een SOA te hebben wat Hank wel ziet maar Dr Mike eerst ontgaat tot dat hij haar er fijntjes op wijst. Dit is te behandelen.

Daarna komt ze na de bruiloft nog een keer langs in t stadje met een groep vrouwen die tegen drankmisbruik en vrije seks zijn. Ze predikt er flink op los en gaat met de groep vrouwen weer terug. Maar een paar maanden later blijkt ze weer precies t tegen overgestelde te zeggen. Hank vind dit bijzonder grappig maar t gaat dokter Mike te ver als ze op een ochtend weer naar t stadje gaan om te werken en haar zus bij Loren blijkt te zijn geweest die nacht en ze geen geheim er van maakt wat ze gedaan hebben. Toch blijken ze best veel voor elkaar te voelen, zoveel dat Marjorie terug komt naar t stadje speciaal voor hem. Dan wordt ze echter ziek van een besmettelijke en dodelijke ziekte terwijl ze haar zus helpt in haar kliniek bij de patienten. Ze overlijdt en laat haar moeder, zussen en Loren in diepe rouw achter.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.