Loren Bray

Geplaatst op zondag 10 juli 2016 @ 13:34 , 208 keer bekeken

Loren Bray runt de kruidenier of klein warenhuis in t stadje. Hij heeft een dochter Abigail die stierf in het kraambed (zie Byron Sully) en was getrouwd met Maude Jennings-Bray. Zij overleed in de eerste aflevering aan een hartaanval omdat ze niet door Dr Mike geholpen wilde worden.  Verder had hij een zus Olive Bray die ook een grote ranch bezit met heel veel vee. Na de dood van Maude ging zij meer in de winkel werken. Maar ze overleed tijdens t werk met het vee. Rond die tijd komt zijn schoonzus Dorothy naar de stad omdat ze zo is mishandeld door haar man dat ze meer dood dan levend is.Dorothy neemt de rol van Maude en Olive over in de winkel en runt vandaar ook haar krant in het begin.

Lauren is een mopperkont maar vaak is dat uiterlijke schijn. Als Sully m redt met een bloedtransfusie legt hij bv hun meningsverschil die kwam na de dood van Abigail weer bij. Hij is vaak eenzaam maar laat dat alleen merken bij mensen die hem aan t hart liggen zoals Brain Cooper. De band is zo diep dat het net is als opa en kleinkind. Wie aan Brain komt, komt aan Loren! Hoewel zijn winkel goed loopt is dat niet het geval met zijn liefdesleven. Maude overlijdt als dr Mike maar net in het dorp woont, dan blijft hij lang alleen tot dat Dorothy bij hem in komt wonen. Helaas voelt Dorothy niet voor hem wat hij voelt voor haar. Ook probeert hij het eens met een postorderbruid maar realiseert zich dat het leeftijdsverschil te groot is. Zijn laatste grote liefde is Marjorie, de zus van dr Mike. De twee starten voor in die tijd zeer ongewoon een vrije relatie. Helaas wordt Marjorie ziek en overlijdt en moet hij ook haar laten gaan.De liefde blijkt dan buiten gewoon diep te zitten tot verwondering van velen


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.