Geoffrey Lower

Geplaatst op vrijdag 28 oktober 2016 @ 12:58 , 165 keer bekeken

Geoffrey werd geboren in Casper, Wayoming op 19 maart 1963. Hier groeide hij ook op. Zijn liefde voor het akteren kwam er uit tijdens zijn studie rechten in Nebraska. Omdat hij verder wilde met acteren verhuisde hij naar New York om daar het Julliard te volgen. Een vooraanstaande school, ook al in die tijd. Tijdens zijn studie deed hij ervaring op voornamelijk in theater.
Ondertussen lonkte de tv ook met oa rollen in Matlock, Beverly Hills 90210, en Quantum leap.  Maar uiteraard ook als Dominee Timothy Johnson in Dr. Quinn, Medicine Woman. Zijn laatste bekende rollen waren in Impressions inc en Dr Quinn morphine woman

Prive is bekend dat hij  met producer Karen Severin is getrouwd. Samen kregen zijn 2 zonen zijn skills die hij gebruikt voor zijn werk zijn vaak ook zijn hobbies zoals bv Racen, Skieën, Curling en paardrijden.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.