Alexandra, Mckenzie en Megan Calabrese

Geplaatst op dinsdag 27 september 2016 @ 14:29 , 287 keer bekeken

Alexandra, Mckenzie en Megan Calabrese werden geboren op 17 oktober 1995 in Los Angeles waar ze opgroeiden met een oudere broer, Stephen. De meiden werden met 28 weken geboren en hun ouders zaten regelmatig wel eens met vragen hoe ze t allemaal moesten redden. Ze lagen in een ziekenhuis waar extra verzorging was voor meerlingen. Een van de verpleegkundigen opperde eens dat het misschien een idee was om de kinderen te laten acteren om wat extra inkomsten te krijgen.

Omdat kleine kinderen altijd wat lastiger zijn en er ook een arbeidsinspectie is in Amerika worden er vaker meerlingen ingezet voor 1 rol van een jong iemand.Zo kon het dus zijn dat de drieling de rol van Katie Sully speelde. Volgens hun tv vader Joe Lando hadden ze allemaal hun eigen specialiteit als graag aandacht krijgen, droevig kijken en rustig zijn. De drieling speelde Katie alleen in de serie vanaf t moment dat Dr Mike, Sully en Katie de stad in kwamen op de kar.

Toen de serie ophield waren ze nog wel eens in wat tv reclames te zien voor kinderkleding, aardig logisch als je bedenkt dat hun ouders een kinderkledingwinkel bestieren. Daarnaast gingen ze studeren. Megan deed een medische opleiding tot narcotiseur en medisch assitent, Mc Kenzie en Alexandra, die overigens Lexi thuis wordt genoemd studeerden beiden af als computer wetenschapper.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.