Jonelle Allen

Geplaatst op vrijdag 09 september 2016 @ 20:25 , 64 keer bekeken

Jonelle Allen werd geboren op 18 juli 1944 in New York City.

Jonelle groeide op de wijk Sugar hill in New York, een wijk waar in haar jeugd de sjieke en gegoede afro Amerikanen woonden. Ze had beroemde buurtgenoten als Duke Ellington en Sonny Rollins. Niet zo gek dus dat ze al jong acteer en danslessen kon volgen want het toneel, en met name musicals trok. Op haar zesde had ze haar debuut in The wisteria trees.

Nog steeds werkt en staat ze graag in menig Broadway producties zoals Hair, want ze kan ook prachtig zingen! Ook de productie van Dr Quinn wist dit al gauw vandaar dat ze daar ook wel eens een psalm of ander gelovig lied zingt.

Wij kennen Jonelle als Grace, de uitbaatster van het restaurant in Dr Quinn Medicine woman maar ze had ook rollen in tv series als The Love Boat, All in the Family, Hill Street Blues, Cagney and Lacey, ER, en Girlfriends.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.