Erika Flores

Geplaatst op vrijdag 26 augustus 2016 @ 20:27 , 259 keer bekeken

Erika Moonyean Flores werd geboren op 2 november 1978 in Grass Valley, Californie.

Erika begon op 10 jarige leeftijd voor de camera's. Haar eerste ervaring was in een verfilming van een boek van Danielle Steel: Kaleidoscope. Daarna volgde rollen in series als oa step by step, Empty nest en Star trek the next generation. In die laatste zou haar rol een bijrol worden maar groeide mede door haar uit als een van de belangrijkste van die serie.

Erika deed ergens in 1992 mee aan een auditie voor Dr Quinn medicine woman, en dat deed zij samen met Shawn Toovey en Chad Allen. Ze werden ook nog eens alledrie aangenomen. Erika was toen 13 jaar oud. Grappig weetje is dat haar zus Melissa (ze heeft er 2) ook een gastrol had in Dr Quinn. Zij speelde en klasgenootje van haar zusje. Na 2 en half seizoen werd haar rol overgenomen door Jessica Bowman. Officieel heete het dat er een oudere actrice moest komen voor Colleen maar onofficieel gaat het verhaal dat de producers niet wilden voldoen aan de salarisverhoging die haar vader, toen haar manager, vroeg.

Ze heeft na haar dr Quinn tijd het goed gedaan in de acteer wereld met rollen in oa The secret, the loveboat; the next wave, CSI Miami en House.

Tegenwoordig woont zij met haar man in Los Angeles en zou zij 2 kinderen hebben. Naast zo nu en dan een acteerklus en haar gezin vult ze haar tijd oa met reizen en schrijven.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.