Jessica Bowman

Geplaatst op vrijdag 26 augustus 2016 @ 20:13 , 199 keer bekeken

Jessica Robyn Bowman werd geboren op 26 november 1980 in een plaatsje in Californie

Ze was de jongste in een gezin van 5, waarvan 1 volle zus en 2 stiefbroers en 1 stiefzus.

Haar eerste acteerwerk was in een Hunts Ketchup commercial. Daarna kreeg ze wat kleine rollen in oa Boy Meets World, NYPD Blue en Baywatch.

In 1995 werd er vervanging gezocht voor Erika Flores in haar rol als Colleen Cooper in Dr. Quinn, Medicine Woman. Erika ging in het midden van seizoen 3 weg en dus was er haast en Jessica kon meteen beginnen. Voor die rol won ze oa in 1996 de “Best Performance by a Young Actress in a Drama Series’.

Ondertussen moest ze ook nog naar school en dat deed zij in Malibu waar ze slaagde en als vervolg een studie Psychologie opleiding gevolgde. Na dr Quinn dook ze nog zo nu en dan op in producties als 50 first dates en Striker.

Prive is er verder weinig bekend van haar of ze bv wel of geen relatie heeft en kinderen en waar zij woont. Ze liet zich wel eens ontvallen dat ze een liefde heeft voor water en graag Snorkelt en duikt. Het paardrijden ontdekte ze in haar dr Quinn tijd.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.