Becky Bonner

Geplaatst op zaterdag 06 augustus 2016 @ 14:53 , 185 keer bekeken

Becky Bonner is de beste vriendin van Colleen.

Het is een typisch meisje uit die streek en van die leeftijd. Haar toekomst is dat ze gaat trouwen en kinderen krijgt en helpt op een boerderij of bedrijf van haar toekomstige man. Ze gaat naar school om te leren voor haar huishouden later en ze is dan ook al jong met jongens bezig. Niet dat ze erg aanwezig is maar ze heeft soms haar opstandige momenten.

Becky en Colleen zijn vandezelfde leeftijd dus delen veel en kennen elkaar al van jongsaf aan. Toen Colleen haar moeder Charlotte nog leefde hielp Becky's moeder soms als baker bij bevallingen.  Becky heeft t verder niet zo op leren en past vaak op Katie als Colleen gaat studeren. In die tijd dat Colleen in Denver is op school probeert ze Andrew Cook te versieren. Hij ziet in haar alleen maar een manier om Colleen beter te leren kennen en een vriendin. Daar is Becky weer niet zo gelukkig mee. In de laatste serie wordt Becky alleen zo nu en dan genoemd maar is ze niet meer te zien.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.