Preston A Lodge

Geplaatst op vrijdag 15 juli 2016 @ 12:03 , 158 keer bekeken

Opeens was hij er in de stad; Preston A. Lodge III. Hij komt uit een bankiersfamilie van Boston en heeft 4 broers.

Met de zelfde idealen als de rest van de inwoners burgert hij wonderlijk snel in. Hij bouwt het eerste stenen gebouw in de stad; de bank. Eerst willen de mensen er nog niet veel van weten maar na verloop van tijd ontdekken ze dat ze zo uit kunnen breiden als ze willen. De meesten komen er later achter dat het extra geld kost maar ondergaan het gelaten. Sparen is ook mooi.

Preston was na de bank nog niet klaar met bouwen en bouwt ook een eigen huis buiten de stad die Sully moeten bouwen inruil voor t in 1x aflossen van de hypotheek van zijn huis. Sully neemt echter ontslag na een tijdje , omdat dan de voor de stad zo belangrijke Kissingtree (kusjes boom)moet wijken en Preston moet op zoek naar een ander persoon om het huis af te bouwen. Ook bouwt hij een hotel en kuuroord bij zijn huis waar oa Dr Andrew Cook en Grace werken.

Preston beweert altijd gezond te zijn, ook omdat hij weinig vertrouwen heeft in een vrouwelijk dokter en bang is dat hij al zijn kleding uit moet doen. Zo bleef hij met nierstenen lopen tegen het advies van Dr Mike in. Als Andrew dan in het stadje aan komt is hij dan ook blij hier mee. Verder is bekend dat hij 4 broers heeft en zijn vader is zakenman. Later zou ook blijken dat Preston veel deed om eindelijk aandacht te krijgen van zijn vader maar deze geld belangrijker vond dan zijn zoon en niets dan hem op zijn fouten wees in plaats van hem te steunen. We zien hem 1 keer verliefd worden op Clarice. Een prachtige dame die schildert voor haar geld. Ze blijkt echter lepra te hebben en in die tijd dacht men dat dit besmetelijk was. Daarom moet ze weg van iedereen en laat hij haar met pijn in t hart gaan al zorgt hij er wel voor dat ze bij de beste dokters van het land terrecht kan voor behandelingen. 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.