Myra Bing

Geplaatst op maandag 11 juli 2016 @ 13:23 , 419 keer bekeken


Myra leren we kennen als één van de "dames"van Hank. Al vroeg zat zij in "het vak"om het onderhoud van haar broertjes en zusje te betalen als hun ouders overlijden. Ze kwam samen met Hank, die ze onderweg ontmoette naar Colorado Springs. Ze is een van de eerste patienten en stadbewoners die vriendschap sluit met dr Mike. Mike redt haar leven als ze een cyste op een eileider blijkt te hebben. Ze wordt tijdens haar werk verliefd op Horace en wil graag weg uit de saloon maar moet eerst nog leren voor haar zelf op te komen. Bovendien werkt het feit dat zij Hanks grote onbeantwoorde liede is daar niet aan mee. Na oa het overlijden van de moeder van Horace die op haar sterfbed haar zegen geeft aan de twee en t feit dat ze mag stemmen door een trucje van Sully werken mee aan haar zelfbewust zijn en leert ze dat ze t waard is om voor te vechten. Ze neemt zelf ontslag maar Hank herrinert haar, aan haar contract. Echter Myra kan lezen en schrijven en weet precies wat er in staat en dat ze vrij is te gaan, Hank die slecht kan lezen en schrijven weet het niet.Ze trekt tijdelijk in een van de vrije kamers van de kliniek en verloofd zich met Horace.

Myra en Horace trouwen en worden na hun huwelijk ouders van dochter Samantha.

Dan komt het station in Colorado Springs en verhuizen de Bings hun kantoor daarna toe waar Horace ook toezicht houdt op de vracht wat met de treinen aan komt of weg moet. Het postkantoor wordt omgebouwd naar woning voor het jonge gezin. Myra heeft er al gauw genoeg van omdat ze zich verveelt en neemt een bod aan van Preston en gaat werken bij de bank en later krijgt ze promotie elders. Maar eeste speelt zij nog een keer de partner van Hank op diens verzoek omdat hij zijn oma verteld heeft dat zij zijn vrouw is en haar dochter hun dochter. Omdat Myra haar wankele huwelijk wil redden en de gevoelens tussen Myra en Hank nog steeds sterk blijken dwingt ze Hank eerlijk te zijn naar zijn oma. Het houdt haar niet tegen in elk geval om kort daarna naar de stad te gaan om te werken. Ze komt terug als Horace een depressie heeft en probeert zelfmoord te plegen. Myra wordt met Samantha terug geroepen. Helaas blijkt een scheiding onvermijdelijk maar wel dat er een vriendschap blijft en is tussen haar en Horace.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.