Dominee Johnson

Geplaatst op zondag 10 juli 2016 @ 13:41 , 357 keer bekeken

Timothy Johnson word vaak dominee of dominee Johnson genoemd door de inwoners van Colorado Springs. Voor hij daar naar toe kwam was een gokker en zwendelaar en leefde er op los. Hierna is hij bekeerd en kreeg een kerk in Colorado Springs toebedeeld.

De Dominee is vrijgezel al heeft hij t vaak geprobeerd met bv een juf die werd aangenomen voor de school maar de leerlingen mishandelde. Hij wilde ook trouwen met dr Mike. Of dat uit liefde was valt te bezien aangezien zij samen 16 onbemiddelbare wezen wilden redden zou dat ook de aanleiding kunnen zijn geweest. Hij doet alles rondom feestdagen voor het stadje zoals kerstopvoeringen organiseren. Als hobby heeft hij piano spelen en dan voornamelijk in de kerk. Hij geeft ook een aantal kinderen daar muziekonderwijs.

De dominee werd met kerst langzaam aan blind en geleidelijk seizoen 5 werd hij helemaal blind. Daarom verhuisde hij van zijn eigen huis naar de kamer van Dorothy boven de winkel omdat die boven de krant ging wonen. Hij bleef zijn werk gewoon doen ondanks zijn ontbrekende gezichtsveld.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.