Byron Sully

Geplaatst op zaterdag 09 juli 2016 @ 19:20 , 347 keer bekeken

Byron Sully werd geboren op de boot naar Amerika toen zijn ouders vanuit Ierland gingen emigreren. Sully heeft een hard leven gehad. Zijn vader overleed toen hij jong was en zijn moeder zag geen andere uitweg dan zelfmoord te plegen. Zo kon het zijn dat hij op 10 jarige leeftijd al alleen het moest rooien. Toen hij volwassen werd melde hij zich voor t leger aan en was scherpschutter. Hij moest iemand doden in opdracht maar toen hij t deed besefte hij later dat hij gebruikt was in een personlijke vete. Hij desserteert uit het leger en duikt onder in Colorado Springs.
Hier leerde hij zijn eerste vrouw Abigail Bray kennen, de dochter van de winkeluitbaters. Maar bij de bevalling van hun eerste kindje gaat er iets mis en komt de hulp te laat. Zowel Abigail als hun dochter Hannah overlijden bij de bevalling. Hierna trekt  Sully zich terug in de bergen en gaat samen leven met de Indianen. Hier leert hij met zijn verdriet om te gaan en de grieven van met name zijn schoonvader Loren. Dan komt er een vrouwelijk dokter in het dorp, die ook nog een kind ter wereld helpt en de moeder erbij redt. Er is iets met deze dokter Mike wat hem trekt net alsof ze bijelkaar horen. Hij biedt haar zijn huis aan omdat hij toch in de bergen of bij de indianen leeft en helpt de dokter bij haar werk in het reservaat. Langzaam aan groeien ze naar elkaar toe en trouwen uiteindelijk. Met dr Mike adopteert hij Brain en Colleen, Matthew is al volwassen en kan dus niet meer ge-adopteerd worden. Ook krijgen ze een dochter Katie. Sully krijgt een baan als Indian-agent maar is hier niet echt gelukkig mee omdat hij ook hier een speelpop van de politiek lijkt te zijn. Hij helpt een stel indianen in een soort van reservaat/strafkamp te ontsnappen naar hun eigen grond maar raakt hierbij zelf verlamt. Dr Mike moet hem in t geheim helpen weer te revalideren en zijn naam te zuiveren terwijl iedereen denkt dat hij is overleden bij een val. Gelukkig lukt dit maar eenmaal thuis blijkt dat zijn beste vriend Daniel Simon zijn plek een beetje heeft ingenomen in t gezin en voor dr Mike. Ze moeten er met vallen opstaan aan werken het huwelijk weer goed te krijgen. In de laatste aflevering mag hij Colleen weggeven aan haar man Andrew.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De superclub voor alle Dr Quinn medicine woman fans en acteurs die er in meespelen. Elke maand is er een ander karakter en die acteur/ actrice op de clubhome. Verder vind je er giga veel achtergrond info etc etc.